За три минуты до...

За  3 хвилини до 0.

Як  почувається  Земля
За  три хвилини до нуля?
Спасти щоб мир – є 3 хвилини,
Але ж  той час невпинно  лине!

Той час – він, може, й символічний
Але погодьтеся: трагічний.
До чого  приведуть події,
Якщо  чинити згубні  дії?

Який нас наслідок чекає?
Як ми той час використаєм?
Чи не змарнуємо ми  час,
Життя наш вогник щоб не згас?

Тож відповість собі хай кожний,
Що він зробив, на що спроможний,
Щоб спростувати те питання,
Здолать розумності  завдання!

Щоб припинити згубні  дії,
Та  зупинити ті  події!
Щоб жили в спокою, в блакиті
Усі  народи на всім  світі!

                3.01.15р.


Рецензии