Шалене

Куплю квиток у забуття,
І загублю набридлі мрії.
Забуду все, що мене б'є,
І розчиню свої надії.

Так небагато хочу я-
Лиш розірвати життя коло,
Не вірю більше я словам,
Та тише ріже все навколо.

Я снігопадом знов впаду,
І правду вже не приховаю...
Шалено я Тебе люблю,
А Ти мене знову вбиваєш.

Так хочу зникнути я знов-
Нікому я вже не потрібна...
Моя душа - Твоя любов...
Мовчиш, неначе в чомусь винна...

Знов під ногами білий сніг-
Він заведе мене в нікуди...
Я хочу зникнути від всіх...
Але з Тобою поруч бути!

Куплю квиток у забуття...
Що буде далі - я не знаю...
Мої відверті почуття,
Мабуть, усіх уже дістали.


Рецензии