Людство

Війни, вбивства, ворожнеча,
Людство чинить це віками,
Не розумна мов малеча,
Що загралася вогнями.

І пожежа розгорілась,
Почалися війни всюди,
Толерантність де й поділась,
І людей вбивають люди.

І знайшлася і причина,
Не так думають і вірять,
Тож вбивають батька й сина,
Щоб під себе усіх мірять.

І це роблять ради миру,
Ради злагоди й єднання,
І цю думку, може  й щиру,
Перетворюють в страждання.

Думка й віра в усіх різна,
Так було і буде завше,
Зброя всяка і залізна
Не зруйнує рідне, наше.
02.01.17.


Рецензии