Маё Сонца
Хай яно не згасае ў тваіх далонях.
А калі пяшчотны дзень
Зменіцца цёмнай ноччу,
Нібы край зямлі закранулі нягоды,
У тваіх далонях заўсёды будзе
Уласнае Сонца.
Ты падымі яго вышэй —
Падзяліся ім.
І тады шлях будзе не такім цяжкім.
Свидетельство о публикации №117010207832