З Новим роком!
Новий день настає,
Він надію дає.
Я вітаю Вас друзі,
Усіх, з Новим роком!
Рік такий молодий,
Хай буде чарівний.
І веселий, щасливий,
У нас, крок за кроком.
Ми цінуєм життя,
І йдемо в майбуття.
Хай здійсняться,
Наші завітнії мрії!
Хай панує любов,
У людей, знову знов.
Бо не можна, не можна,
Нам жить без надії.
І нехай всім щастить,
Бо життя – тільки мить.
То ж бажаю я Вам,
Зустріти удачу!
І щоб кожного дня,
Раділа рідня.
За нас, ми варті того,
І достойні, в придачу.
На Землі, Новий рік,
Розпочав новий лік.
Я бажаю, бажаю,
Лиш мирного неба!
То ж співаймо пісень,
Щоб настав новий день.
І в нас завжди було,
Все, так як треба.
09:10.01.01.2017.
Свидетельство о публикации №117010206969
З Новим Роком Вас, Міша!🥂🍾❄
Усіх благ!!!
З найщирішими вітаннями, Віолетта.
Виолетта Дюма 03.01.2017 01:03 Заявить о нарушении
Я Вас Віолетто, з Новим роком вітаю,
Здоров"я і радості щиро бажаю!
Бажаю, щоб Ви, були тільки щаслива,
Завжди молода і як нині красива!
А ще дякую Вам, що читаєте мене, та пишите, гарні побажання!
З новорічним теплом,
Михаил Онищенко2 03.01.2017 11:56 Заявить о нарушении