Ми будем говорити все

Ми будем говорити все:
Те, що приємно, не приємно,
Що дуже чемно і не чемно,
І правда душі нам спасе.

А втаємничене завжди
Руйнує душу і людину.
Людина від неправди гине.
Тож не мовчи, не жди біди.

А все, як є, розповісти –
Маленька, та частинка щастя...
Немов торкнулось губ причастя
І з Богом поєднався ти...


Рецензии