А у тебе - руки сiмнадцятирiчноj дiвчинки

А у тебе – руки сімнадцятирічної дівчинки.
І найменші пальчики – зовсім неповнолітні.
Я їх встиг до найтоншого нігтика вивчити.
І таких не існує більше на світі.

Для незвичних рук і поцілунки мають бути незвичними.
І найбільша радість, що пальці твої не чинять спротив.
А у тебе руки дівчинки сімнадцятирічної.
І неповнолітні мізинчики – щастя на дотик...


Рецензии