З Новим роком!

 Новий рік,як зимова казка,
 Мов з дитинства мамина ласка,
 Снігом землю всюди вкрила,
 двері в диво нам відкрила.

 Хай здійснюються бажання,
 І на краще сподівання,
 Нехай будуть всі здорові,
 Я бажаю всім любові!

 З Новорічними святами,
 З радістю усіх вітаю!


Рецензии