ТИХА НiЧ

Тиха  ніч,  чарівна  мить,
Усе  довкілля  мирно  спить,
Місяць  зійшов  на  небеса,
Панують  спокій  і  краса.

Народ  від  втоми  спочива,
У  сні  всім  казка  ожива:
Хто  підростає,  той  летить,
Юні  спішать  любити  й  жить,

Дорослі  зводять  скрізь  мости,
Старі  -  в  задумі  мир  нести,
Малеча  щиро  й  безтурботно
У  сні  сопе,  відкривши  рота.

Живуть,  ростуть,  мудрують,  мріють
Сил  набираються,  мужніють
Щоб  розпрощатися  зі  сном
Добро  творить,  бороться  з  злом.

Настане  завтра  новий  день
В  звитязі  творчості  й  пісень.
День  за  днем  і  рік  за  роком
Життя  іде  звичайним  кроком.
       30.12. 2016р., Київ


Рецензии