Башкириядагы эбигэ

Кайгырма  син энкэй безнен очен.
Без бит икэу тату яшибез.
Балалар хэр кон хэллэрне белсэлэр.   
Шу;а без  шатланып  й;рибез

Кайгырма  син энкэй  безнен очен.
Бик  аз гына  чирлэп  алганда.
Син исэн  сау булсан  бирешмибез.)
Бездэ бер нинди дошманга.

Кайгырма син энкэй безнен очен.
Без узебез  хэзер нэнэй д;, бабай.
Оныклар арта , баеталар.
Жиелсак бик кунелле шулай.

Без янда  булмагач юксынасындыр.
Ни эшлэргэ со;?шундый ул тормыш.
Кайткаларбыз ешрак сез котсэгез.
Чирлэмэскэ генэ узен син тырыш.

Энкэй син бит гел безнен истэ.
Тоям мин, син узендэ аны сизэсен.   
Без кайтсак куз яшлэрне тыя алмый.
Шатлыгындан   елап аласын.


Рецензии