Збережемо Украину разом
Нашу рідну Батьківщину.
Щоб квітки всі розквітали,
І птахи пісні співали.
Люди,збережіть країну,
Нашу милу,нашу рідну.
Бо солдати помирать,
Всі не даром про це знають.
Всі солдат молодці,
Автомати в їх руці.
Україну захищають.
Не дарма вони вмирають.
Матері чекають сина,
Щоб не вбила його міна.
А у домі його дітки,
Наче соняшники,квітки.
Закінчиться та війна,
Що згубила всі життя!
Та солдати із АТО ,
Повернуться в дім легко.
18.05.2015
Свидетельство о публикации №116122707241