Сртанц кез сиреци

  1куп               Сртанц кез сиреци

  Сртанц кез сиреци, нурб hокис нвиреци,
 Мияйн дун эс аржани им серин
hрашали ко тесков, анныман  сирун демков,
 Индз гравецир у стехцир ко герин
Ес кезновем апрум , гургурумем у хандум
Дун миhaтес амбохч ашхарум.        2 раза
Прип
Байц инчуе hoкис айдпес анhангист
Похарен  лини урах у hанглист
Сев ампернен кахвац haйреникис глхин
Наханшелов вишт, им hаёц азгин

  Текуз еркрашарж лини,
Текуз  патеразм сксви ,
haвадарим мнанк мер хоскин
2 куп

Спарналикы кркин шошапец им haй азгин,
Партаканем паштпанел  майр- hохин
Менак ду индз спаси, у ертумы мер hиши,
Айт кан баны hерике  зинворин
Ес hерос к дарнам,
Патеразмиц тун к гам
Каджуцюнов к hАхтем маhин
Прип
Ах  ду им  гехецик,сари азнив ахчик,
Пайелем кез им сртум у hокум
Гоhем  ес кезаниц, вор спаселес ярит,
К паhпанем серы, амбохч кянкум

Ерджаник менк к апренк 
hрашали оджах стехценк
hаец ануны барцр паhенк     2 раза



Альберт Миракян.                26 декабря.   2016г


Рецензии
Это сайт для русских!
Можно ли писать понятнее для русских?

Ирина Столбова 2   15.06.2019 16:45     Заявить о нарушении
А я пишу и для русских и нерусских

Альберт Миракян   15.06.2019 23:13   Заявить о нарушении