Нiч ненаписаних рядкiв

Ніч ненаписаних рядків.
Так, є така. Така буває.
І я її в обличчя знаю,
хоча і знати б не хотів.

Ніч незавершених поем.
Невтілених у форму віршів.
Втрачає все, що не запишеш.
І не поверне кращих тем.

Зате дивився на вогні –
там, у Карпатах, ніч чорніша.
Вночі – Карпати кращі вірші
підкажуть ще не раз мені...


Рецензии