Парк высякаюць
Ляцяць шматвякоўі* --
Дрэвы ўміраюць,
Птушак гняздоўі,
Жытло* дзікіх пчолаў...
Яны не кусаюць...
Як пуста наўкола*!
Парк высякаюць...
высякаюць -- вырубают
шматвякоўі -- многовековья
жытло -- жилище
наўкола -- вокруг
Свидетельство о публикации №116122605400