Начиталась тебе - сни заповненi вiршами

Начиталась тебе – сни заповнені віршами...
Сторінками, рядками, думками окремими.
І подумала: як побираєшся з темами?
Чи насняться, а потім: прокинешся – пишеться?

Чи з життя вибираєш реальні історії?
Додаєш до почутого власного досвіду?
І тоді – вечорами, ночами чи вдосвіта –
Викладаєш, як доказ людської теорії?

Може, хтось прочитає тебе і замислиться.
Може, хтось прочитає тебе і розплачеться.
Може, хтось прочитає себе і образиться.
А мені – вже ніколи без віршів не виспатись...


Рецензии
Неймовірно!!! Я - в захваті!..(Це про мене...)))

З теплом і повагою,

Сантиния   26.12.2016 14:21     Заявить о нарушении
Новорічних чудес тобі, Сонечко!

Миклош Форма   26.12.2016 17:23   Заявить о нарушении
Дякую!

Сантиния   26.12.2016 17:53   Заявить о нарушении