Хопiць. Цяжка

Я замарозіўся.
Я вырашаў, што хопіць
З мяне пачуццяў,
І пара мне адпачыць.
Бо сільна мне дрэнна
Пасля буры эмоцый.

Хопіць.

Я пачаў таяць.
Я ўбачыў зноў свайго
Каханага. І зноў бура,
Зноў пачынае разгарацца
Агонь у грудзі.
Я зноў застудзіў. Прыйшлося.

Цяжка.

Я растаяў, свабодны.
Можна дыхаць легка,
І нічога не паліць
Грудзі. Але ў гэты
Студзень пачнецца
Новае жыцце.
Бо. Я зноў закахалася.

І зноў.
Мяне трымае
Боль.
Зноў.
Я змерзну.


Рецензии