З Рiздвом!

Хто  родився  й  охрестився -
Став  щасливим  й  збагатився
В  Новоріччя  та  Різдва
Й  так  відразу  в  раза  два!
По  світах  і  в  Україні
Засвяткуємо  віднині:
Смачно  їсти,  гарно  пити,
Зустрічатись  й  говорити.
Богу  -  слава!  Людям  -  шана!
Всім  вітання  й  побажання:
Миру,  щастя  і  добра
Слугам  й  лицарям  пера!
Всім,  хто  пише  і  читає -
Найкращії  побажання!
          24.12. 2016р., Київ
*Родинна  різдвяна  конференція  в  Skype.
Божки  в  Латвії,  Білорусії  і  в    Україні-
католики  і  православні. 25.12. 2016


Рецензии