На родном языке!

Исиндыму чирайлик кыз,
Биля жургян кунлюримыз,
Унтудунму бяргян вядини!
Мяхтябнин алдыда,
бахланин арсида,
Кютум женим ,узак сени !
* * * * *
Чущкан сюрятини алсам
Козлюрюнга сенин карсам,
Сехинимян Ойлисам сени ,
Бюгиндики тойда,
Кериндашла достла ,
Табрикляйду тойбилян сени .

                2004 год.


Рецензии