Квиток у забуття

Куплю квиток у забуття...
Приїду я вночі до Тебе...
Ти не чекатимеш мене,
Повіриш в це Ти ледве-ледве...

Так небагато треба нам...
Без слів ми розірвемо небо,
І безліч різних протиріч
Нас не зупинять там, де треба...

Ми будем падати униз
Вночі казковим снігопадом...
Не в тому річ, не в тому річ...
І головне - з Тобою разом...

З Тобою ми зупинем час,
І заховаємось назавжди...
Ніхто не знайде вночі нас-
Вночі танцюємо ми танго...

Немає слів - лиш відчуття...
Від Тебе я божеволію...
Торкнутись Тебе - мрія моя...
Без Тебе жити я не вмію...


Рецензии