Про Тебе - про мене

Я хочу знати про Тебе все-
Навіть більше, ніж знаєш Ти...
Слухаю знову сумних пісень,
Ніч зустрічаю у самоті...

Про Тебе, про мене знов напишу...
Про Тебе, про мене мрію я знову...
Про Тебе, про мене благаю тишу...
Душа моя знов напівгола...

Я знову дивлюся у вікна на дощ...
Неначе Тебе завжди виглядаю...
Зустріну самотньо знов новий день-
Серце моє Тебе завжди чекає...

Про Тебе, про мене знов напишу...
Про Тебе, про мене мрію я знову...
Про Тебе, про мене благаю тишу...
Душа моя знов напівгола...

Я хочу знати про Тебе все...
З Тобою душа пірнає у свято...
Тебе я чекаю кожного дня...
Тебе ніколи не буде багато...


Рецензии