На душi морози

Знов Твої слова
Тиха ніч ховає...
Я не хочу снів -
В них Тебе немає...

Присмак на вустах
Уявних поцілунків...
Я, неначе птах,
Лечу туди, де думки...

Розчиняє знов
Дощ прозорі сльози...
За вікном зима-
На душі морози...

Знову у очах
Сльози - не з Тобою...
Я не хочу снів,
Де сама з собою!


Рецензии