Камаллу хьухь!

Ягъамир вун а ван хьайи гафарихъ,
Зи рик! къван туш,ичlи гафар гьикьван хьуй.
Тегьне гьикьван галукьрай зи япарихъ,
Камаллу хьухь,ви туьгьметар гьикьван хьуй.

Эгер вун зи ягъазвачтlа чlаларихъ,
Яргъа акъваз,зун ваз даим дестек туш.
И за рикlяй лагьай къени гафарихъ,
Я захъ чlехи дуствал авун герек туш.

Заз тавурай я садани ви тариф,
Кар авачиз кутуна на зак синих.
Белки илгьам хьанва жеди ви зайиф,
Чир тахьунни мумкин я заз ви къилих.

Шииррани ийизвач на зи тариф,
Ацукьдани экв амачиз пенжерда?
Ахвар квахьна жедани бес ик! зайиф?
Ви тlвар кlантlа, кьуна за ваз эверда!


Рецензии