Мо1 думки

Мої думки замріялись в полях,
На скронях яворів повисли тучі,
А ти для мене, тобто птах-хижак,
Клюєшь до крові, бо ти сам могучий.

Вітер знову тучі розгоня,
Сонячне проміння бавить очі,
Жду на тебе кожного я дня,
І думки мої вже спать не хочуть.


Рецензии