СУЩЕ СЪ ТЪВО ОО!!!

ЕСТЪ!!!... СЕ МЯ!!!...                (ЛА)
 
Ии... ПО ОО ЛЕ!!!...                (АЛ)             

   -  ВЪ КЪ ЛЮ ЧА Аа ЕТ!!!...                (АН)               

   -  ПЪРО ЦЕСЪ СЫ Ыы!!!...                (КЕ)

   -  Ее ГО ОО!!!... -                (ОО)

Ии...  ОО НО!!!...

   -  ПЪРО РА СЪ ТА Аа ЕТ!!!...

   -  ЧЕ ЕР ЕЗ - ТЪ ВО Ёё -  СУЩЕ СЪ ТЪВО ОО!!!... -

      ОО




 


Рецензии