Беларусы

Ляціць у нябёсах птушка.
Іду я па роднай зямлі.
І хай сёння зноўку сцюжа -
Краіну сваю збераглі!

Краіна змагалася мужна.
Каб жыў на зямлі беларус.
Жывем мы з народамі дружна.
прарадзіма адна - гэта Русь!

Квітнее краіна штодзённа -
Усім мы даруем дабро.
Жыццё беларуса, як дзённік,
Стаіць Ён у поўны ўзрост!

Змагаліся продкі не проста.
не мала было перамог.
Быў час лілі горкія слёзы.
Знайсць Бог свой шлях дапамог!

Травень 2014 года.


Рецензии
Дорогой Антон!
Наверное Вы хотели сказать "Знайсци Бог свой шлях дапамог!"
А ещё лучше сказать: "Свой шлях Бог знайсци дапамог!"
Творческих Вам удач!

Евгений Карпов Ярославль   15.11.2017 23:28     Заявить о нарушении