Якщо ти приjдеш сьогоднi, ми встигнем у нiч

Якщо ти приїдеш сьогодні, ми встигнем у ніч –
У ту, що найдовша, яку ми чекаємо з літа.
Ми будем стояти – дивитись в вікно – пліч-о-пліч,
А краще – зі спини в обійми тебе, ненаситно.

Цю ніч, що найдовша, нам треба здолати удвох.
Вона – як життя, і життя краще вдвох подолати.
Людей ради щастя у пари поєднує Бог.
І люди у парах щасливих повинні з'єднатись.

За ніччю найдовшою прийде подовжений день.
І нам кожен ранок додасть до життя світлі миті.
І з часом поменшає в нас під зірками пісень.
Ми пройдемо ніч, бо під сонцем – удвох треба жити...


Рецензии