Хто наспiваe колискову для самотнього?
Він не одразу звик до тиші і самотності.
Він дотепер не звик до тиші незворотності.
І він щоночі сни порівнює з безоднями.
Хіба рядок про колискову – перебільшення?
Та колискова – як надія заспокоїтись.
Самотність – вічна мрія в ніжності подвоїтись
та розпрощатись хоч на мить з нічною тишею.
А колискова – то не пісня, не мелодія.
Достатньо буде кілька слів жіночим голосом,
Яким кохана за самотнього помолиться...
У цій молитві – колискової рапсодія...
Свидетельство о публикации №116122211596