Трет дитятко посвячую сво й дружин
Третєє дитятко.
Став щасливим я за «сорок»
Молоденький татко.
Ну, а ти- сороколітня
Героїня- мати
Років будеш через «надцять»
Плоди пожинати.
А сьогодні треба раду
Своїм діткам дати.
Молоденькій в сорок мамі,
Та за сорок тату.
Позростають наші діти –
Онуки маленькі
Люблять дідуся та бабцю,
Хоч вони й старенькі.
Нехай Бог охороня
Усю мою родину,
Щоб усі були щасливі,
Та не гнули спини.
Аби Господа любили,
Батьків шанували.
Та гріха у свої серця
Повік не впускали.
*****
Свидетельство о публикации №116122109783