До чоловiка

                (від Ірини І.)

               
ти милий –
подібний палаючій мрії
як яскравий малюнок ночі
серед спогадів про минуле
як запющенні очі
перед коханням
як дотик
як дротик
як тіло
обгорнуте в коло душі

до серця
на всю глибину
де колихаються
в теплих водах кохання
усі мої мрії
і все моє щастя
бачити
через тебе
увесь
тобою даровний
безмежний чарівний наш світ

як віра
у тихе життя
як молитва до Бога
як дарована Богом свобода
як прихований
в перериваний стогін
солокий до плачу
до шепіту
від твого володіння
крик


Рецензии