Zagaday

«Загадай»

Тікай годинник, тік-тік-тік.
У День Народження чи Новий Рік,
Немає дорожче слів, хто б не казав,
Ніж такі: «Я завжди тебе шукав»

Я побачив щось раз – і  хочу знов.
Від ідеї невдачі стигне у жилах кров.
Ти почув голос цей - і налагодився зв’язок.
А зшити не зможеш безліч зірваних мотузОк.

Я слідчий по справі своїх божеволій.
Не раз розливали олію на колії.
Ти мисливець й водночас палкий мань’як,
Який прагне контролю, не зважаючи де і як.

Тікай годинник, тік-тік-тік.
У День Народження чи Новий Рік,
Швидше бажання за-га-дай.
Сьогодні я знову інший. Який? – вгадай…

Немає дорожче слів, хто б не казав,
Ніж такі: «Я завжди тебе шукав»
Швидше бажання за-га-дай.
Сьогодні я знову інший. Який? – вгадай…
Який? – вгадай…

18.12.2016


Рецензии