И снова боль...

  І знову біль...Та така:жгуча,
  Що серце ,вогнем розпека.
  Така :нахаблива,їдюча,
  У мозок, в'їлася падлюча,
  І душу мою виїда!
  Ну ,-сгинь но,залиши небогу,
  Чому до іншого -не йдеш,
  До того,хто не йде,-до Бога,
  Чом ти його,-не переймеш?!
  Поглянь:кругом одна :"босота",
  Шампанське- річкою тече,
  І роз'їджають -на тойотах,
  І біль їх  серце ,-не пече!
  Бо ніколи йому боліти,
  Від жлобства,-мозок вже засох,
  Невже, лиш їм,-тільки радіти,
  А іншим,- тільки животіти,
  Бо в горлі,-комок,- пересох!
 


Рецензии
Ирина, разделяю Вашу боль.

Киреев Алексей   22.12.2016 00:14     Заявить о нарушении
СПАСИБО ЗА СОЗВУЧИЕ ДУШИ!

Ирина Пиньковская   22.12.2016 20:29   Заявить о нарушении