Микро-трагикомедия из жизни полевого цветка 18

Микро-трагикомедия из жизни полевого цветка в двух языковых локациях (18+). Мікро-трагікомедія з життя польового квітки в двох мовних локаціях (18+).


***
— Привет Пестик!
— Привет Тычинка! Как поры*, как дела, как жисть (на последнем слове много издевательски, но не скрывая радость).
— Поры нормально. Вот развелась (выстраивая на лице подобие печали и рассматривая пряжку не туфле своего собеседника).
— Что-о-оо? Ушел?! От тебя-я-я-я-я!!! (куда подевалась прежня радость. Удивление, тяжелым забралом, упало на глаза пестика).
—Нет (задумчиво). Я его паламала.
— ТХАА!.. )))
____________________________________
* что такое поры в жизни или в строении тычинки, так и осталось не известным.


***
— Привіт Товкач!
— Привіт Тичинка! Як пори*, як справи, як жисття (на останньому слові трохи знущально, але не приховуючи радість).
— Пори нормально. Ось розлучилася (вибудовуючи на обличчі подобу печалі і розглядаючи пряжку не туфлі свого співрозмовника).
— Що-о-оо? Пішов?! Від те-е-е-е-бе!!! (Куди поділася колишня втіха. Подив, важким забралом, впав на очі маточки).
— Ні (Задумливо). Я його зламала.
— ТХАА!.. )))
____________________________________
* Що таке пори у житті або у будові тичинки, так і залишилося невідомим.


Рецензии