Приjжджай на Рiздво католицьке

Приїжджай на Різдво католицьке,
Не зважай, буде тепло, чи сніг.
Буде сніг – будем ми білолиці.
Буде тепло – ми зіб'ємось з ніг,
Бо обійдемо разом всі Храми,
В кожнім Храмі поставим свічки.
І в костелі удвох зі свічками
Будем радісні – два світлячки.
Приїжджай, я чекатиму вірно,
Як хлопчисько чекає дівча.
По-Різдвяному світлий, покірний...
І тремтливий, як в Храмі свіча...


Рецензии