Кормушка. украинский язык

Годівниця

Як втілення пташиної ганьби,
Якій польоту воля і не сниться,
Вгодовані і ситі голуби
Боками труться біля годівниці.

Їх творчий голод поклику ущух.
Докіль годують- жерти будуть доти,
Усе одно, з брудних чи чистих рук...
Хоч наче ж мають крила для польоту,

І особисто можуть щось знайти
Без “кіпешні” приниження у зграї.
Автівки давлять, ловлять їх коти,
Немов пташиній гідності навчають...

У зграї легше. Їхня середа-
Ця сіра маса... Тільки б не відбиться...
А знаєте... МЕНІ ЇХ НЕ ШКОДА.
Ех ви ж, мої невільно-вільні "птиці"...


Рецензии