У Новор1чну н1ч
На небі зірочки-сніжинки
Упарі з Місяцем пливуть,
Ялинки в білих пелеринках
Веселий хоровод ведуть.
Пташки не сплять, не сплять звірята,
Хто ж в Новорічну ніч дріма?!
Усі чекають цього свята,
Яке дарує нам зима.
А Дід Мороз, як і годиться,
Малечі радість принесе,
Бажання загадай-здійсниться
У Новорічну ніч усе!
20.12.2016.
Свидетельство о публикации №116122006773
колы? Прекрасно вставляются те же i.
)))
Философский Саксаул 06.09.2021 06:18 Заявить о нарушении