З Новим роком, драйвовий Люкс!

З Новим роком, драйвовий «Люкс»!
Хай тобі він зіграє в «плюс»,
Принесе креативних ідей,
Хороших новин та цікавих гостей.

Хай вистачає класної «Зарядки»
На добрі справи і нові початки.
А ми завжди поруч: і вдень, і вночі.
ЛюксОві. Найкращі. Твої слухачі.


Рецензии