Ти ба...

Якщо ти з ранку хлепчеш воду з унітазу
Й побрив ти лише зліва свою "будку"
То той діагноз лікар скаже зразу
Ти трішки перепив.... і то не шуткі)

І в тому та біда, що той діагноз
Залежить дуже шкода не від тебе
Й вода, що так хлепталась з унітазу
Будун  казав, що квас... і пити треба

Залежить той космічний сльозний ранок
Від друзів, від сусідів і кумів
Яких ти любиш, і з якими перш сніданок
А потім "вертальоти" валять з снів

Та вірш про унітаз, і воду в ньому
Бери іспанський,  щоб цінам всім на зло
Водичка щоб знімала твою втому
А пиво  в холодильнику було...


Рецензии