День святого Миколая
Нам дарунки він приніс,
Кожному, по справах тих,
Що за рік ті натворили ,
І кому мішок цукерок,
А кому і прут дебелий,
Під подушку він поклав,
Кожен мав отримать те,
Що за рік він заробив,
Миколай те все побачив,
Тим він всих і одарив.
Свидетельство о публикации №116121902919