Мрзим детету све празападне курве...
Боље-Б отишао у кухињу, кува паприкаш,
Али није лако део опозиције имају
Мрзи Русију, али је тешко живети у њој,
Цомп је вруће као пећ, али Алис није спавао,
Она је "Клаудија" долбасхит, а штампа текст,
Свуда се не свиђа Алиса хтео
Чак је и улога патриоте она је одавно постала досадна,
Притворени плата Фашингтоне пријатељи
Нису рекли ни реч - Ја сам крив,
Шта о Сједињеним Државама не сањају, а љубав родну земљу,
И не лаје у сласт пред дамом,
Она Кхокхлусхка свиђа, и за њих кварио за борбу,
Не примећује да је већ постала нечија роб,
Она извршава наредбе, лаје бесно,
И њено срце је зло леден,
И живот је бескористан као стари лутке,
И покушава да уништи наш начин живота,
Лаје само по наредби, и посрчите из посуде,
И Патриоте власник припрема све листе,
Опет лаје испред прозора, Алиса сазнао,
Људи сипа на новом делу шљаке,
Ја Баци свој калашњиков, то ће послати ответку,
Мрзим детету све прозападне курве ...
Свидетельство о публикации №116121808822