З Днем Святого Миколая

В День Святого Миколая
Пiд подушку зазерни
Як поводилася чемно
То тодi cобi вiзьми
Там солодощiв багато
Пряник свiжий запашний
I цукерки от,так свято
Догождає всiм Святий
Миколайчик несе благiсть
Та любовь у кожний дiм
Дiти це найбiльша радicть
Все найкраще в свiтi їм!


Рецензии