Амбициозным эстонцам

Амбіціозним естонцям

Естонці  з погляду – серйозні,
Але занадто  амбіціозні –
Висловлюють промови умні,
Та сумнів є – вони  розумні?

К  Росії  дух  ворожий  сіють,
Та що робити – розуміють?
Чим  не  влаштовує  Росія?
Чи то сказав якийсь мессія?

Так,  ворог з того  скористався,
Та з ними дружньо привітався!
Пообіцяв  з  паперу гроші,
Подав надію: він –  хороший!

Пообіцяв  і  оборону
Із  невеличкого загону!
Загін той згодні  розмістити?
Естонців треба ж захистити!

Вже клюнули на ту заразу –
Розташувати  НАТО  базу?
Та розмістити вже успіли
Там гострі безпілотні стріли?

Амбіцій  занадто  багато:
Вам нетерпляче влізти в НАТО!
Якщо в вас думки є ворожі –
Нам треба бути насторожі!

Доцільно вже сказати в цілом:
Ту базу мати під прицілом!
Отож, панове, схаменіться!
Що від Естонії  лишиться?

Не краще – нікуди не лізти,
У хаті  з  друзями присісти,
Амбіції  ті  пригасити
Та по-сусідськи дружньо жити?

                12. 14р.


Рецензии
На диком западе улыбаются друг на друга...

Владимир Мирославович Вселенин   18.12.2016 17:48     Заявить о нарушении