На крылах ветру

На крылах ветру стынуць зоры,
У iх водгук першабытных сноу.
У Свет клiчуць белыя прасторы,
I у жылах ледзянее кроу.

I мнiцца мне у зiмовы ранак
У плясцы з ветрам закружыцца,
I у снежнай мгле знайсцi прыстанак,
Каб потым на зямлю спусцiцца,

Памiж жыццём i смерцю апынуцца,
I з песняй Духа параднiцца,
I завiрухай на зямлю вярнуцца,
Каб светлай радасцю пралiцца…

                17.12.2016


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.