По звездам я - Уран, коварный гений,
A secret Councillor, and a gray cardinal,
the third eye of celestial revealings,
Sapphire of love, Financial adamant.
I - am chess queen that excels king in swiftness,
I'm - arrogant, detached dispassionate look,
I do not know how to make deals with pawns,
but I love them, because God saved them too.
From Christ - I have desire for embracing,
From devil - the desire to execute.
desire not to give up - comes from Leo,
form Virgo - swim in words with quietude.
Now, after I've learned poetry, its light flight,
and that it is - the heaven's airplanes -
I mount them at any time unhampered,
and rise above the earth with confidence.
***
По звездам я - Уран, коварный гений,
советник тайный, серый кардинал,
Я - третий глаз небесных откровений,
сапфир любви, финансовый алмаз.
Я - ферзь, который короля быстрее,
высокомерный, отстраненный взгляд,
я с пешками общаться не умею,
но я люблю их, ибо Бог их спас.
Мне от Христа - желанье обниматься,
от дьявола - желание казнить.
от Льва во мне - желанье не сдаваться,
от Дев желанье - тихим словом плыть.
Теперь, познав поэзии полетность,
и что она - небесный самолет -
сажусь в него в любой момент свободно,
и над землей свершаю свой полет.
Свидетельство о публикации №116121804090