Менi iнколи варто бути

Мені інколи варто бути
Можливо просто бриніти радісно чи
меланхолійно ховатись від спогадів
Вони навіюють мені сни
Буває, ковзаючись на асфальті
Та подеколи гепаючись зі сходів
Бачиш у тому всесвіті щось неймовірно живе
А може ти навіть не дивишся
Гукаючи в простір
Ти мрієш почути відповідь


Рецензии