Санчата
тягну я на санчатах
літо, і сонця спомини,
також
вмостилися там мама,
шибеник-друзяка,
і дві сестрички,
кохана, коли іще маленькою була...
і сам я там – на тих санчатах
старанно сам себе везу
вже так давно
А сили додає мені
те, що –
попереду Різдво!
Свидетельство о публикации №116121709148