Я сам собi забороняю кiлька слiв
Вони – токсичні, ті слова, вони – як опік.
Я позабути ті слова давно хотів.
Та раз-у-раз я відчуваю темний дотик.
Заборонив собі, та не позбутись їх –
Гидкі слова то той, то інший промовляють.
Пусті слова, до котрих я так і не звик.
Гіркі слова, яких собі не дозволяю.
Я чую їх і не сприймаю мовну тлю.
Де чорні справи - там завжди вони присутні.
І найстрашніше з них – відоме «не люблю».
Лиш «не»... А зводять нанівець – любові сутність...
Свидетельство о публикации №116121700912