Три тополi
Каті, Маші і Галі
Світ чарують три тополі
На життєвім вільнім полі,
Віють вітри, дощі йдуть,
Вони дружать і ростуть.
Щодня сонце зустрічають,
Свою долю кожна має,
Хочуть більше дома знати,
В Італію летять і Штати.
По світах подорожують,
Гарно бачать, добре чують,
Разом свята зустрічають,
Віншують й поздоровляють.
З днем народження, Катюня,
Україночка - красуня!
Хоч сьогодні ти у Штатах
Та в нас спільне твоє свято!
Душа щира, добре серце,
Хай тобі сміється сонце,
Вітерець ласкавий віє,
Небо радістю обсіє,
Щастям доля обдарує
І Всевишній хай віншує
В день народження й завжди
Хай повниться з роси й води!
17.12. 2016р., Київ
Свидетельство о публикации №116121706486