Запорiжжя
Це чудове, мирне місто,
Хортиці славетна січ…
Тут зірки, немов намисто,
Навіть в саму темну ніч…
Рід великий, духом вільний,
Гордовитий, серед нас,
Мудрий, праведний і сильний,
Честь і совість без прикрас…
Родовід цінує волю,
Та Дніпро чарує Світ,
Люди вірять в свою долю,
Тільки не виносять гніт…
Лист турецькому султану,
Знай, писали козаки,
Їх не заведеш в оману,
Тут відсутні помилки…
Запоріжжя, Запоріжжя,
Відчуває Майбуття,
Й переможні роздоріжжя,
Та приємні відчуття.
Автор Геннадій Сівак.
16 грудня 2016 року.
Свидетельство о публикации №116121703994
Спасибо за творчество на украинском языке, уважаемый Геннадий!
Сибирь в лад!
Валерий Буслов 12.10.2018 05:58 Заявить о нарушении