БУ УД ДА Аа!!!

БУ УД ДА Аа!!!...

   -  ПЪРО СЪВЕТЪ ЛЁ ЁН НЫЙ!!!...

   -  ПЪРО БУ УЖ ДЕНЪ НЫЙ!!!...

   -  ЧЕЛО ВЕ ЕК!!!... -

Ии... ТЫ Ыы!!!... МО ОЖ ЕШЬ!!!...

   -  СЪ ТА Аа ТЬ!!!... ПО ХО ОЖ ИМ!!!... -

ПЪРО СЪ НИ ИСЬ!!!...

   -  ПЪРО БУ ДИ  Ии СЬ!!!...

   -  ЧЕЛО ВЕКЪ!!!... -

ИиЛИ...  ОС Та Ва ай Ся яЯ!!!...

   -  ПЪРО Хо оо Жи МЪ!!!... -

      ИМ


    


Рецензии