Сльоза

Заплакала пшениця
Надчистою сльозою,
Мо’ ненажера  птиця
Набридла їй собою.

Мо’ інша є причина,
Що вмилася сльозами,
Напевно то людина
З не стійкими ногами.

Ковтнула самогону
Й людина очманіла,
Два кроки і з розгону
В калюжу раптом сіла.

Людину стало жалко
Й пшениця заридала
Так сильно і так палко,
Сльоза аж спиртом стала

Вже продається нині
Сльоза пшенична всюди,
У лавці й магазині,
Щоб не чманіли люди.
16.12.16.


Рецензии